Byggstädning

Extra Green Cleaning är ett städ- och trädgårdsföretag med över 10 års erfarenhet av att tillhandahålla professionella tjänster till både privatpersoner och företag. Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativ service som överträffar våra kunders förväntningar.

Vi hjälper dig med byggstädning

Byggstädning är nödvändig för att skapa en ren och trygg arbetsmiljö efter avslutade byggprojekt. När byggjobbet är klart finns det en mängd skräp, damm och diverse material som behöver tas om hand för att uppnå en ren och säker plats. Extra Green Cleaning erbjuder professionell byggstädningstjänst för att säkerställa att byggplatsen blir ren och säker.

Vi gör det rent och snyggt efter avslutat byggprojekt

Byggstädning syftar till att skapa en ren och trygg miljö genom att ta bort byggskräp, damm och annat material som har samlats på hög under byggprocessen. Det handlar inte bara om att få en ren yta, utan också om att minska riskerna för olyckor, förbättra inomhusluftens kvalitet och ge en professionell finish till byggnaden.

Städningen skiljer sig också från vanlig städning, eftersom den kräver specialiserade kunskaper och utrustning. Byggplatser kan ha olika typer av skräp och smuts, inklusive byggmaterial, spån, damm och eventuella farliga ämnen. Professionella byggstädare är utbildade för att hantera dessa utmaningar och har rätt verktyg och produkter för att utföra uppgiften på ett säkert och effektivt sätt.

Byggstädning utförs vanligtvis efter att byggprojektet är färdigt och alla byggarbeten har avslutats. Det är en viktig sista fas innan byggnaden tas i bruk eller överlämnas till kunder eller ägare. Genom att genomföra en grundlig byggstädning säkerställer man att byggnaden är i bästa representabelt skick.

Vid byggstädning fokuserar man på olika områden och ytor som behöver rengöras. Det kan inkludera rengöring av golv, väggar, fönster, sanitetsanläggningar, köks- och pentryområden samt avlägsnande av byggskräp och annat skräp från byggplatsen. Målet är att skapa en ren och välorganiserad miljö genom att noggrant städa bort alla spår av en byggarbetsplats

Byggstädning har också ett fokus på säkerhet och miljöhänsyn. Genom att ta bort farliga ämnen och rengöra ytor på rätt sätt bidrar man till att skapa en trygg miljö för alla inblandade. Dessutom använder professionella städföretag som Extra Green Cleaning alltid miljövänliga rengöringsprodukter och hållbara metoder för att minimera påverkan på miljön.

I vår tjänst för byggstädning ingår vanligtvis följande:

Borttagning av byggskräp och skräp:
Vi tar hand om att plocka upp och avlägsna alla byggrelaterade material och skräp från byggplatsen. Det inkluderar att ta bort spillmaterial, förpackningar, skräp och överblivna byggprodukter. Genom att rensa bort skräpet skapar vi en säker och ren plats att vara på.

Dammsugning och våttorkning av ytor:
Vi dammsuger noggrant alla ytor, inklusive golv, väggar, tak och andra ytor där det samlats damm och smuts under byggprocessen. Efter dammsugning våttorkar vi ytor för att ta bort eventuella kvarvarande partiklar och fläckar.

Rengöring av fönster och glasytor:
Vi rengör fönster och glasytor för att ge en klar och smutsfri utsikt. Detta inkluderar rengöring av fönster, ramar, fönsterbrädor och eventuella andra glasytor i byggnaden. Vi ser till att alla spår av lim, färg eller smuts avlägsnas för att ge ett rent och professionellt utseende.

Rengöring av sanitetsanläggningar:
Vi fokuserar på rengöring av sanitetsanläggningar som toaletter, handfat och duschar. Vi desinficerar och rengör noggrant dessa områden för att eliminera eventuella orenheter och skapa en hygienisk och säker miljö.

Rengöring av köks- och pentryområden:
Om det finns köks- eller pentryområden på byggplatsen tar vi hand om att rengöra dessa områden. Det inkluderar rengöring av diskbänkar, skåp, ytor och eventuella köksutrustning för att säkerställa att de är rena och användningsklara.

Med oss får du en professionell och pålitlig tjänst för byggstäd

Genom att anlita Extra Green Cleaning för din byggstädning kan du vara trygg i vetskapen om att du får en professionell och pålitlig tjänst. Vi har erfarenheten, kunskapen och den specialiserade utrustningen för att ta hand om alla dina byggstädningsbehov. 

Vårt team av erfarna byggstädare är välutbildade och skickliga på att hantera olika typer av byggskräp, damm och föroreningar på ett säkert och effektivt sätt. Dessutom arbetar vi med en miljövänlig och hållbar strategi, vilket innebär att vi använder miljövänliga rengöringsprodukter och metoder för att minimera vår påverkan på miljön. 

Vi strävar alltid efter att ge dig en ren och trygg inomhusmiljö och leverera resultat av hög kvalitet som överträffar dina förväntningar. Så låt Extra Green Cleaning ta hand om din byggstädning och upplev fördelarna av att anlita en pålitlig och professionell partner för att skapa en ren och säker plats efter avslutat byggprojekt.

Kontakta oss idag

För att boka vår byggstädningstjänst och upplev skillnaden du också.