Flyttstädning

Extra Green Cleaning är ett städ- och trädgårdsföretag med över 10 års erfarenhet av att tillhandahålla professionella tjänster till både privatpersoner och företag. Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativ service som överträffar våra kunders förväntningar.

Vi hjälper dig med flyttstädning

Flyttstädning är av betydande betydelse av flera anledningar. När du flyttar från en bostad är det viktigt att lämna den i gott skick och rengjord för att upprätthålla en god relation med hyresvärden eller för att skapa en välkomnande miljö för de nya som flyttar in. Flyttstädning har både praktiska och estetiska fördelar. En av de viktigaste aspekterna av flyttstädning är att uppfylla kontraktsmässiga krav. Om du hyr bostaden är det vanligtvis ett krav att återlämna den i samma skick som när du flyttade in. Genom att noggrant rengöra bostaden kan du undvika eventuella påföljder eller förlorade depositioner.

Öka chanserna för en framgångsrik försäljning eller uthyrning

En annan viktig faktor är att skapa en hälsosam boendemiljö för de kommande invånarna. Flyttstädning handlar inte bara om att det ska bli fint, utan också om att eliminera bakterier, mögel, allergener och andra orenheter som kan påverka luftkvaliteten och hälsan hos de boende. Genom att rengöra och desinficera ytor, särskilt i badrum och kök, skapar man en ren och trygg miljö för de nyinflyttade. Utöver de praktiska aspekterna bidrar en välgjord flyttstädning till att ge ett professionellt intryck om du säljer eller hyr ut bostaden. En ren och välskött bostad ger potentiella köpare eller hyresgäster en positiv uppfattning om ditt hem och ökar chanserna för en framgångsrik försäljning eller uthyrning.

Flyttstädning är en viktig del i flyttprocessen

Flyttstädning är en viktig del av flyttprocessen och syftar till att lämna ditt gamla hem i ett rent och välunderhållet skick. Det är en omfattande städning som täcker alla delar av bostaden och involverar en noggrann rengöring av varje rum och yta. 

Vid en flyttstädning ingår följande:

Allmän rengöring:
Detta inkluderar dammsugning och våttorkning av alla golv och mattor för att avlägsna damm, smuts och eventuella fläckar. Dessutom rengörs fönsterbrädor, element, dörrar, dörrkarmar och lampor för att få en ren och fräsch atmosfär.

Köksstädning:
Köket är en av de viktigaste områdena och behöver extra uppmärksamhet vid flyttstädning. Detta innebär rengöring av spis, ugn, spisfläkt, ev. mikrovågsugn, kylskåp, diskbänk, skåp och hyllor. Rengöring av dessa områden inkluderar borttagning av fett, fläckar och matrester för att uppnå en hygienisk och ren miljö.

Badrumsstädning:
Badrummet är en annan viktig del som behöver ordentlig rengöring. Detta innebär rengöring av toalett, handfat, badkar/dusch, speglar och kakel. Kalk- och mögelfläckar elimineras och ytor desinficeras för att säkerställa högsta hygienstandard.

Fönsterputsning:
Rengöring av fönster både inifrån och utifrån ingår vanligtvis i flyttstädningen. Detta ger inte bara en renare och klarare utsikt, utan bidrar även till att maximera naturligt ljus i hemmet.

Rengöring av skåp och garderober:
Städning av insidan och utsidan av skåp och garderober ingår också i flyttstädningen. Detta innebär att rengöra hyllor, dra av och torka ur lådor samt torka av dörrar och handtag för att få en fräsch och ren yta.

Avlägsnande av spår efter flytt:
Vid en flyttstädning är det viktigt att ta bort eventuella spår efter flytten, såsom krokar på väggar, tejprester och spikar. Dessa rengörs och eventuella hål fylls i för att lämna väggarna i ett bra skick.

Spara tid och energi med Extra Green Cleaning

När du anlitar Extra Green Cleaning för flyttstädning hjälper vi dig att spara tid och energi. Du kan vara trygg i att få en grundlig och noggrann städning för att lämna ditt gamla hem i bästa möjliga skick. Du får ett fantastiskt resultat helt enkelt!

Kontakta oss idag
För att få mer information och boka vår flyttstädningstjänst.