Hemstädning

Extra Green Cleaning är ett städ- och trädgårdsföretag med över 10 års erfarenhet av att tillhandahålla professionella tjänster till både privatpersoner och företag. Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativ service som överträffar våra kunders förväntningar.

Vi hjälper dig med hemstädning

Hemstädning är en viktig tjänst som hjälper till att skapa en ren, organiserad och inbjudande miljö i ditt hem. Att hålla ditt hem rent och snyggt är avgörande för att skapa en hälsosam och trivsam atmosfär för dig och din familj. Extra Green Cleaning erbjuder professionell hemstädningstjänst för att ta hand om alla dina städbehov och ge dig ett renare och mer bekvämt hem.​

Skapa ett renare och mer bekvämt hem med Extra Green Cleaning

Hälsosam miljö:
Hemmet är en plats där du spenderar mycket tid och en ren miljö är avgörande för din hälsa och välbefinnande. Genom att regelbundet städa och rengöra ditt hem eliminerar du damm, allergener, bakterier och andra orenheter som kan påverka inomhusluftens kvalitet och hälsan hos de boende. Hemstädning hjälper till att minska risken för allergier, luftvägsproblem och andra hälsorelaterade bekymmer.

Bekvämlighet och avlastning:
Att städa och underhålla ett hem är tidskrävande och tar mycket energi. Genom att anlita professionella städare för hemstädning avlastar du dig själv och frigör värdefull tid och energi. Du kan fokusera på andra prioriteringar i ditt liv och njuta av mer kvalitetstid med din familj och vänner.

 

Skräddarsydd städning:
Extra Green Cleaning erbjuder skräddarsydda städtjänster som passar dina specifika behov och preferenser. Vi tar hänsyn till dina önskemål och prioriteringar för att skapa en anpassad städplan för ditt hem. Du kan välja frekvensen av städningen och de områden som du vill att vi ska fokusera på. Vi strävar alltid efter att ge dig en personlig och skräddarsydd städupplevelse.

 

Professionell expertis:
Vårt team av professionella städare på Extra Green Cleaning har stor erfarenhet och expertis inom hemstädning. Vi använder högkvalitativa rengöringsprodukter och effektiva städmetoder för att ge bästa möjliga resultat. Våra städare är noggranna, pålitliga och utför sitt arbete med omsorg och professionalism för ett fantastiskt resultat.

 

Hållbarhet och miljömedvetenhet:
Extra Green Cleaning strävar efter att vara ett företag med fokus på hållbarhet och miljövänlighet. Vi använder miljövänliga rengöringsprodukter och metoder som är skonsamma mot både människor och planeten. Vår städningstjänst är utformad för att minimera vår påverkan på miljön och bidra till en mer hållbar framtid.

 

 

Fokusera på andra prioriteringar än städning

Med vår hemstädningstjänst på Extra Green Cleaning inkluderar vi vanligtvis följande:

  • Dammtorkning av ytor, möbler, lampor och andra dekorativa föremål.
  • Dammsugning och våttorkning av golv och mattor.
  • Rengöring av badrum, inklusive toalett, handfat, badkar/dusch, speglar och kakel.
  • Rengöring av kök, inklusive diskbänk, spis, ugn, mikrovågsugn och ytor.
  • Putsning av speglar och fönster.
  • Avlägsnande av smuts och fläckar från olika ytor.
  • Plocka undan och organisera föremål för att skapa ordning och struktur.

Vårt mål är att ge dig ett renare och mer bekvämt hem där du kan trivas och njuta av en hälsosam och trivsam miljö. Vi är engagerade i att leverera en överlägsen städtjänst med noggrannhet, effektivitet och omsorg. 
Låt Extra Green Cleaning ta hand om din hemstädning och ge dig tid och frihet att fokusera på det som verkligen betyder något för dig.

Kontakta oss idag

För att boka vår professionella hemstädningstjänst.