Våra tjänster

På Extra Green Cleaning hjälper vi privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar med allt från trapp-, flytt-, bygg-, och hemstäd. Våra städtjänster passar er som enbart vill städa en gång då och då eller för dig som önskar regelbunden städhjälp i abonnemangsform. 

Våra tjänster

På Extra Green Cleaning hjälper vi privatpersoner, skolor, företag och bostadsrättsföreningar med allt inom städning. Från flyttstädning, byggstädning, städning på skolor, i trapphus mm samt skötsel och underhåll av grönytor. Våra städtjänster passar er som enbart vill städa någon gång då och då eller för er som önskar regelbunden städhjälp i abonnemangsform. 

Vi hjälper även till med skötsel och underhåll av grönytor i alla storlekar och omfattning. Vi har lång erfarenhet och duktiga medarbetare som bland annat erbjuder häck- och gräsklippning, beskärning, höst- och vårstädning, skötsel av skolgårdar och mycket annat.

Kontorsstädning

Kontorsstädning

Ett rent kontor kan bidra till mycket bättre arbetsmiljö. Vi utgår alltid från varje kunds individuella behov och önskemål.
Läs mer

Trapphusstädning

Trapphusstädning

Att ha ett rent trapphus är avgörande för att skapa en positiv och inbjudande miljö för alla som passerar genom det.
Läs mer

Fönsterputsning

Fönsterputsning

Klara, rena fönster släpper in ordentligt med ljus. Vi putsar alla typer av fönster och vi har alltid med oss redskap när vi kommer.
Läs mer

Hemstädning

Hemstädning

Att städa är det sista du vill ägna dig åt när du kommer hem efter en stressig arbetsdag. Låt oss sköta hemstädningen åt dig.
Läs mer

Trädgårdshjälp

Trädgårdshjälp

Vi hjälper dig att sköta dina grönytor. Vi utför trädgårdsarbeten så som ogräsrensning, häck- och gräsklippning.
Läs mer

Flyttstädning

Flyttstädning

Att flyttstäda sitt hem är ett krävande moment både energi- och tidsmässigt. Låt oss göra jobbet åt dig!
Läs mer