Trädgårdsskötsel

Extra Green Cleaning är ett städ- och trädgårdsföretag med över 10 års erfarenhet av att tillhandahålla professionella tjänster till både privatpersoner och företag. Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativ service som överträffar våra kunders förväntningar.

Vi hjälper dig med trädgårdsskötsel

Trädgården är en plats där vi kan koppla av, njuta av naturen och skapa vackra utomhusmiljöer. Men att ta hand om trädgården är en tidskrävande och krävande uppgift. Trädgårdshjälp är en oumbärlig tjänst som underlättar ditt arbete och ger dig en välskött och vacker trädgård att njuta av. Extra Green Cleaning erbjuder professionell tjänst för trädgårdshjälp för att hjälpa dig att skapa en trädgård du kan vara stolt över.

Skapa en vacker och vårdad trädgård och utomhusmiljö med Extra Green Cleaning

Här är några sätt trädgårdshjälp underlättar för dig:

Tidsbesparing: Att ta hand om trädgården kräver tid och engagemang. Genom att anlita professionell trädgårdshjälp frigör du tid som du kan använda till att fokusera på andra viktiga saker i ditt liv. Du kan njuta av trädgården utan att behöva spendera timmar med underhåll och arbete.

Expertkunskap: Vårt team av trädgårdsproffs på Extra Green Cleaning har bred kunskap och expertis inom trädgårdsarbete. Vi förstår vilka växter som passar bäst i olika miljöer, hur man utför beskärning, ogräsrensning, gödsling och bevattning på bästa sätt. Med vår expertkunskap kan vi se till att din trädgård håller sig frisk och frodig.

Vård och underhåll: Trädgårdshjälp handlar inte bara om att skapa en vacker trädgård utan också om att vårda och underhålla den. Vi tar hand om ogräsrensning, beskärning av buskar och träd, gödsling, bevattning och hantering av skadedjur. Vi ser till att din trädgård är i bästa möjliga skick under alla säsonger.

Skapa en harmonisk utomhusmiljö: En välskött trädgård skapar en harmonisk och fridfull utomhusmiljö. Vi hjälper till att skapa och underhålla vackra blomsterarrangemang, grönområden och landskapsdesign. En välskött trädgård ger dig möjlighet att koppla av, umgås och njuta av allt det fina en välskött trädgård har att erbjuda.

Detta ingår vanligtvis i vår tjänst för trädgårdshjälp:

Gräsklippning: 
Vi klipper gräset regelbundet för att hålla det välskött och prydligt.

Beskärning: 
Vi utför beskärning av buskar, häckar och träd för att upprätthålla deras form och hälsa.

Ogräsrensning:
Vi tar bort ogräs från rabatter, gångar och gräsmattor för att hålla trädgården fri från ogräs.

Gödsling och bevattning: 
Vi ser till att växterna får rätt näring och vatten för att hålla dem friska och frodiga.

Skadedjursbekämpning: 
Vi hanterar skadedjur och tar åtgärder för att skydda din trädgård mot angrepp och skador.

Allmänt underhåll: 
Vi tar hand om det allmänna underhållet av din trädgård, inklusive rengöring av gångar, borttagning av löv och skräp, samt upprätthållande av trädgårdsutrustning och verktyg.

Vi skapar en vacker och välskött trädgård som imponerar

Trädgårdshjälp från Extra Green Cleaning utförs med omsorg och professionalism av våra trädgårdsexperter. Vi strävar efter att skapa en vacker och välskött trädgård som passar dina önskemål och behov. Låt Extra Green Cleaning ta hand om din trädgård och skapa en vacker och vårdad utomhusmiljö för dig att njuta av. 

Kontakta oss idag 
för att boka vår professionella tjänst för trädgårdshjälp och upplev skillnaden med en välskött och harmonisk trädgård.