Trapphusstädning

Extra Green Cleaning är ett städ- och trädgårdsföretag med över 10 års erfarenhet av att tillhandahålla professionella tjänster till både privatpersoner och företag. Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativ service som överträffar våra kunders förväntningar.

Vi hjälper dig med trapphusstädning

Trapphuset är ett av de mest trafikerade områdena i en byggnad och spelar en viktig roll för den övergripande upplevelsen av boendet eller kontorslokalen. Att ha ett rent och välunderhållet trapphus är avgörande för att skapa en positiv och inbjudande miljö för alla som passerar genom det. Trapphusstädning är en specialiserad städtjänst som fokuserar på att hålla trapphuset rent och snyggt. Extra Green Cleaning erbjuder professionell trapphusstädningstjänst för att hjälpa till att upprätthålla en ren och trevlig atmosfär i trapphuset.

Skapa en ren och inbjudande miljö för alla

Här är några skäl till varför trapphusstädning är viktig och hur vår tjänst gör skillnad:

Förbättrat intryck:
Trapphuset är många gånger det första intrycket som besökare får av en byggnad. En ren och välskött entré ger ett positivt och professionellt intryck. Det skapar en välkomnande atmosfär för både boende och ägare.

Trygghet och säkerhet:
Ett rent trapphus bidrar till att skapa en säker miljö för alla som använder det. Genom att ta bort hinder, smuts och eventuella föremål som kan orsaka olyckor, minskar man risken för fall och andra skador. Detta är särskilt viktigt för äldre personer och de med nedsatt rörlighet.

Förebyggande effekt på skadegörelse:
Ett välskött och rent trapphus kan ha en förebyggande effekt på skadegörelse och olämpligt beteende. Genom att upprätthålla en ren och säker miljö minskar man risken för vandalisering och förstörelse av egendom.

Förbättrad luftkvalitet:
Trapphuset fungerar som en korridor för ventilation, och luften som cirkulerar genom det påverkar luftkvaliteten i hela byggnaden. Genom att regelbundet städa och rengöra trapphuset minskar man förekomsten av damm, allergener och föroreningar som påverkar inomhusluften negativt.

Långsiktig underhåll:
Trapphusstädning hjälper till att bevara och förlänga trapphusets livslängd. Genom att ta bort smuts och orenheter på ytor, väggar, golv och handräcken minskar man risken för slitage och skador. Detta bidrar till att minska kostnaderna för framtida reparationer och underhåll.

Vi anpassar våra tjänster efter era behov och prioriteringar

Vår trapphusstädningstjänst på Extra Green Cleaning utförs av professionella och kunniga städare. Vi använder miljövänliga rengöringsprodukter och effektiva metoder för att säkerställa bästa möjliga resultat. Vårt team fokuserar på att rengöra alla ytor, dammsuga 

och våttorka golv, ta bort fläckar, polera handräcken och rengöra fönster och belysning i trapphuset. Vi anpassar också våra tjänster efter dina specifika behov och prioriteringar. Så låt Extra Green Cleaning ta hand om trapphusstädningen och skapa en ren och inbjudande miljö för alla som passerar genom trapphuset.

Kontakta oss idag
För att boka vår trapphusstädningstjänst och upplev skillnaden av professionell städning.