Storstädning

Extra Green Cleaning är ett städ- och trädgårdsföretag med över 10 års erfarenhet av att tillhandahålla professionella tjänster till både privatpersoner och företag. Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativ service som överträffar våra kunders förväntningar.

Vi hjälper dig med storstädning

Storstädning är en omfattande och djupgående rengöring av ditt hem. Det är en viktig process för att upprätthålla en ren, organiserad och hälsosam miljö. Extra Green Cleaning erbjuder professionell storstädningstjänst som kombinerar noggrannhet, effektivitet och hållbarhet för att ge dig en fräsch och inbjudande bostad. Få tid för annat och låt oss sköta storstädningen

Här är några skäl till varför storstädning är viktigt och varför du bör anlita Extra Green Cleaning:

Grundlig rengöring:
Vid storstädning genomförs en noggrann rengöring av hela bostaden. Det inkluderar rengöring av svårtillgängliga områden där man annars sällan städar och borttagning av djupt liggande smuts och orenheter. Storstädning ger en chans att ta itu med svåra fläckar, damm och smuts som kan ha samlats under en längre tid.

Förbättrad inomhusmiljö:
En ordentlig storstädning bidrar till att skapa en hälsosam och frisk inomhusmiljö. Genom att avlägsna damm, allergener och föroreningar minskar man risken för allergier, luftvägsproblem och andra hälsorelaterade bekymmer. En ren bostad ger också en behagligare atmosfär och bidrar till ökat välbefinnande.

Förbättrat utseende:
Storstädning ger ditt hem en fräsch och ren look. Genom att ta bort smuts, fläckar och orenheter blir ytor, golv och möbler återigen attraktiva och lockande. En välskött och välstädad bostad ger ett positivt intryck och skapar en inbjudande atmosfär för både boende och gäster.

Förebyggande av skador och slitage:
 Storstädning inkluderar också en kontroll och underhåll av olika delar av ditt hem. Detta gör det möjligt att upptäcka potentiella problem, såsom läckor, fuktskador eller andra brister i ett tidigt skede. Genom att åtgärda sådana problem i tid kan man förebygga mer omfattande skador och kostsamma renoveringar.

Vad ingår i storstädning?

Vid storstädningstjänsten erbjuder Extra Green Cleaning en omfattande och djupgående rengöring av ditt hem. Översikt över vad som vanligtvis ingår i vår storstädningstjänst: ​

Rengöring av ytor och möbler:
Alla ytor, såsom bänkskivor, bord, hyllor, skåp och möbler, torkas noggrant av för att avlägsna damm, smuts och fingeravtryck.

Rengöring av golv:
Vi dammsuger och våttorkar golv för att ta bort smuts, fläckar och orenheter. Vi använder lämpliga rengöringsmetoder och produkter för olika golvtyper.

Dammtorkning:
Dammtorkning genomförs på alla tillgängliga ytor, inklusive lampor, lampskärmar, bildskärmar, ramar, lister och andra dekorativa föremål.

Rengöring av kök:
Köket är en viktig del av storstädningen. Det inkluderar rengöring av spis, ugn, mikrovågsugn, kylskåp, diskbänk, kakel, skåp och hyllor. Vi tar bort fett, fläckar och matrester för att ge en ren och fräsch köksmiljö.

Rengöring av badrum:
Badrummet rengörs noggrant, inklusive rengöring av toalett, handfat, badkar/dusch, speglar, kakel och fogar. Vi använder effektiva rengöringsprodukter för att eliminera kalk, mögel och andra orenheter.

Fönsterputsning:
Storstädning kan också innefatta fönsterputsning både inifrån och utifrån. Detta inkluderar rengöring av glas, fönsterbrädor och fönsterkarmar för att ge klar sikt och öka ljusinsläppet.

Avlägsnande av spindelväv och smuts:
Vi tar bort spindelväv och annan smuts som kan ha samlats i hörn, på taket eller andra svårtillgängliga områden.

Rengöring av vitvaror:
Vid behov rengör vi även vitvaror såsom kylskåp, diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare.

Det är dock viktigt att notera att omfattningen av storstädningstjänsten kan variera beroende på dina specifika behov och önskemål. Vi är flexibla och anpassar storstädningen efter dina behov och önskemål för att säkerställa att ditt hem får den nödvändiga och önskade rengöringen.

Hos oss är ditt hem i trygga händer

Extra Green Cleaning har ett team av professionella städare som är noggranna och effektiva i sitt arbete. Vid storstädning tar vi oss tid att rengöra varje hörn och yta i ditt hem för att säkerställa bästa möjliga resultat. Vårt mål är att leverera en omfattande och grundlig rengöring som uppfyller dina behov och förväntningar.

Vi strävar alltid efter att vara ett företag med fokus på hållbarhet och miljövänlighet. Vi använder miljövänliga rengöringsprodukter och metoder som är skonsamma mot både människor och planeten. Vårt engagemang för en hållbar miljö gör oss till det perfekta valet för de som värdesätter ekologiskt ansvarsfulla städtjänster.

Vi sätter även våra kunder i främsta rummet och strävar efter att ge en kundcentrerad upplevelse. Vårt team är lyhört och lyssnar på dina specifika önskemål och behov. Vi arbetar tillsammans med dig för att skapa en anpassad storstädning som passar dina preferenser och prioriteringar.

Utöver storstädning erbjuder Extra Green Cleaning även andra städtjänster för att möta alla dina behov. Det inkluderar regelbunden hemstädning, kontorsstädning, flyttstädning, fönsterputsning, trapphusstädning, veckostädning, hemstädning, trädgårdshjälp och 

byggstädning. Genom att välja oss som din städleverantör får du en komplett och heltäckande lösning för alla dina städbehov.

Med fokus på noggrannhet, effektivitet och hållbarhet

Låt Extra Green Cleaning ta hand om din storstädning och ge ditt hem en fräsch och ren atmosfär. Med vårt fokus på noggrannhet, effektivitet och hållbarhet kan du vara trygg i att vi kommer att leverera en överlägsen städtjänst.

Kontakta oss idag
för att boka din storstädning och upplev skillnaden av ett professionellt städföretag med omtanke om både ditt hem och vår miljö.